Sarina avenija

Dobrodošli v mojem svetu!

Sem Sara Savnik, 23. letna levinja z umetniško dušico, ki mi oblikovanje, moda in ustvarjanje nasploh, pomeni vse. Od nekdaj me je zanimal svet mode, oblačila, nakit, modni dodatki, čevlji, torbice, zato ni bilo nikakršnega dvoma, ko je napočil čas odločitve za mojo prihodnost in moj poklic. Zato sem se tudi odločila stopiti v modni svet, ker me je vedno zanimalo to področje in si ne predstavljam, da bi kaj drugega v življenju sploh lahko počela, saj mi svet oblikovanja ponuja neskončno možnosti.

Vse se je najprej začelo pred 15 leti z oblikovanjem unikatnega nakita iz perlic, steklenih, akrilnih in ''swarovski'' kamnov. Skozi oblikovanje izražam svoj jaz. To je čas, ko lahko svoje misli, občutke in ideje ustvarim in pokažem na svoj način ter to z drugimi tudi delim. Navdih črpam iz okolice, iz lastnih izkušenj, iz tega kar mi v določenem trenutku življenje ponudi.

Veliko navdiha mi daje tudi narava, med tekom, vadbo in kolesarjenjem. Včasih se mi ponudi ideja med prebiranjem dobre knjige, navdih najdem tudi v dobrih fotografijah in filmih. Svoje izdelke predstavlja na različnih modnih revijah, sejmih, natečajih, preko facebook profila, velikokrat pa kupci kar sami stopijo v kontakt z mano.


Ciljna oseba, kateri so namenjeni modni izdelki Sarčy, je samozavestna ženska, ki v življenju točno ve kaj hoče in to tudi dobi. Je samosvoja, drzna, seksi in se ne boji izstopati od drugih, predvsem pa je unikatna. Kreacije sama nosim s ponosom  in nisem žrtev modnih trendov. Tudi ko ustvarjam za druge, ki želijo biti unikatni za posebne priložnosti (valete, birme, krsti, maturantski plesi, poroke...) z veseljem svetujem pri izbiri obleke ter obleko po želji tudi skiciram in izdelam. Celotno podobo pa zaključim z unikatnim nakitom. Imela sem že kar nekaj intervjujev, razstav, modnih revij in člankov napisanih o mojih delih. Svoje kreacije čeprav so mogoče za nekatere preveč vpadljive ali ekstravagantne sem sama dokaz, da lahko z malo domišljije in okusa kreacije iz modnih pist nosimo tudi na ulicah, posebnih priložnostih in dogodkih.

Kreacije so moj ponos in izraz mene. Najbolj sem ponosna in vesela, ko vidim moje unikatne stranke kako z veseljem nosijo moj nakit od najmlajših deklic do poslovnih žensk.

''Ker v mojem svetu domišljije, idej, šivanja, risanja
 in izdelovanja ni mej!''