Kolekcija Knockout

Kolekcija je sestavljena iz 2 outfitov. Za inspiracijo sem si izbrala boks, kolekcija pa predstavlja samosvojo močno žensko, ki s trdo voljo in delom stopa svojim sanjam in cilju naproti. Svoje težave in ovire pušča za sabo in se z bojem spopada z novimi izzivi, ki ji pridejo naproti. Kolekcija je zelo osebna in s svojimi modeli na nek način predstavljam prav sebe. Zgornja dela sta iz kraljevsko modrega satena, ki spominjata na ogrinjali, ki jih boksarji slečejo ob prihodu v ring. Spodnja modela sta sestavljena iz kratkih hlačk in top majčk v svetlo zeleni in ciklam barvi.  Celotno podobo sem zaključila z opaznim in velikim kosom unikatnega nakita.

Model  je satenast modri kimono s širokim zelenim prav tako satenastim zelenim pasom. Ozko krojeno krilo in dramatično dolgi kvadratasti rokavi poudarijo silhueto.


Ker je pri prvem outfitu prevladovala nekakšna pravokotna stroga linija oblačil sem se pri drugem odločila za pravokotne in okrogle linije, ki pa delujejo mehko. Ogrinjalo je narejeno iz modrega satena s tankim zelenim pasom.