Usklajeni v slogu in barvi


Pa nadaljujmo z našimi nasveti o izboru sanjske maturantske obleke. Tokrat imam za vas še nekaj idej, ki bodo nedvomno olajšale izbiro. 

1. Če si ljubiteljica pastelnih odtenkov, se lahko razveseliš, saj se ti bodo med seboj popolnoma ujemali. Da tvoj videz ne bi deloval sprano in dolgočasno, ga lahko poživiš z modnim dodatkom, čevlji ali torbico v bolj živem barvnem odtenku. Ne pozabi namazati nohtov v pastelnih odtenkih. Prav tako si lahko v lase pripneš kak cvet za kanček romantičnosti ali obroč, okrašen z kamenčki ali perjem. Pri izbiri barv ali pastelnih odtenkov bodi pozorna katero izbereš - moja generacija se je šibila pod težo črne, viola in rdeče barve. Tako da ja - bila sem edina v tej barvi.

Vseeno pa je tule nasvet, ki se ga morata držati oba s soplesalcem - ne glede na to kaj boš izbrala:




"Lepo je, če sta plesalca usklajena v slogu in barvi - izberita mu kravato ali srajco v barvi tvoje obleke." 



2. Če si vseeno ženska, ki te za noben denar ne bi prepričali v nakup obleke in si se odločila, da oblečeš elegantne hlače, izberi široke, zraven pa nujno obuj visoke platforme. Če je le mogoče, naj bodo te barvne. Če se odločiš za belo-črno kombinacijo ali hlače z visokim pasom, predlagam, da zgoraj oblečeš čipkast top in suknjič ali pa belo klasično bluzo. Lahko morda izbereš lep eleganten kombinezon, popestriš pa ga z barvnimi čevlji in pasom. Ne pozabi na nakit, sploh na zapestje ali prste. Prav tako ne pozabi na uhane.